10 Kasım 2011 Perşembe

Islamic Carnage Day

Bugün düşünürken düşünürken bi idrak geldi bana. İslam dini, canlılara zarar vermeyi yasaklıyor. Hayvanlara eziyet edince, onları öldürünce "günah" oluyor. Fakat aynı din çerçevesinde hayvan öldürme üzerine bir özel gün var. Ortalık kan gölü oluyor, hayvanlar can havliyle kaçmaya çalışıyor, zorla yakalayıp boğazına hançeri sokuyorlar falan.

Hiç bana "yemek için öldürüyoruz" demeyin, orda zilyonlarca aç insan varken sırf "sevab olsun" diye hala hayvan alıp kesip bi de o etleri inatla zaten ağzına kadar dolu olan buzluklarınıza tıktığınızı gördüm.

Mantık arıyorum, elinde fazla olan varsa beri gelsin.

Artık "dinimin gerekleri" diyerek beyninizi alıp bi kenara koymaktan vazgeçin. Ya şu hayvanları kesiyorsanız aç insanları doyurmakta kullanın, ya da hiç kesmeyin. Zaten şiş olan göbeklerinizi daha da şişirmek için durduk yere hayvan alıp kesilmez. Buna din de müsaade etmez.

Din adı altında yaptığınız şeyleri körü körüne yapmak yerine, sadece sevap olsun diye yapmak yerine, bu dünyada da bir işe yaramasını sağlayın. Yoksa ufak hesaplar adamı olursanız öbür tarafta büyük sürprizle karşılaşırsınız, benden söylemesi. Ufak hesap adamlarının başına hep gelir bu büyük tokat.

1 yorum:

  1. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil